تبلیغات
پایگاه بزرگ علم،فناوری و دانلود - شیرینی پفكی چینی

شنبه 19 بهمن 1387  11:15 ب.ظ    ویرایش: - -
توسط: حامد
نوع مطلب: آشپزی ،



مواد لازم :
آب 1 فنجان
كره 30 گرم
آرد سفید 1 فنجان
تخم مرغ 5 عدد
روغن 1 فنجان
شكر 0.5 فنجان
رنگ غذائی 0.25 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
آب و كره در قابلمه ای بجوش شانید و بهم بزنید تا كره حل شود , آرد الك شده را یكباره به آن اضافه كنید و بهم زده تا مخلوط به شكل توپ شود سپس از روی گاز برداشته و بمدت 5 دقیقه صبر كنید تا خنك شود . مخلوط را در كاسه كوچكی با هم زن برقی بمدت 10 ثانیه بهم بزنید تا نرم شود سپس تخم مرغها را یكی یكی افزوده و بعد از هر یك آن را كاملا بهم بزنید . بمدت 5 دقیقه بهم بزنید تا مخلوط نرم و شفاف شود . روغن را در ماهیتابه داغ كرده و 1 قاشق چایخوری از مخلوط را داخل ان ریخته و بپزید تا پف كردن آن متوقف شده و طلایی شود سپس خارج كرده و روی دستمال تمیزی قرار دهید . مخلوط شكر صورتی را روی آن پخش كرده و بلافاصله سرو نمائید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست.
طرز تهیه مخلوط شكر صورتی :
شكر را در قیف یا كیسه پلاستیكی قرار داده و 1 یا 2 قطره از رنگ غذای صورتی به ان بیافزایید با یك دست انتهای قیف را گرفته و با دست دیگر رنگ و شكر را كاملا با هم مخلوط كنید .

   


نظرات()   

پایگاه بزرگ علم،فناوری و دانلود