تبلیغات
پایگاه بزرگ علم،فناوری و دانلود - کوردُن بلو (cordon bleu)

دوشنبه 7 بهمن 1387  10:18 ب.ظ    ویرایش: - -
توسط: حامد
نوع مطلب: آشپزی ،




مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت راسته گوساله 8 تکه (400 گرم)
سینه مرغ 4 تکه (200 گرم)
پنیر ورقه ای 4 ورق
آرد سفید گندم 4 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ
شیر یک چهارم پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه:

- ابتدا تکه های گوشت و مرغ را با بیفتک کوب، کوبیده تا نرم و کمی نازک شود.
- سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

- یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.


- سپس آنها را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر که از قبل با هم مخلوط کرده اید، بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
- روغن را داغ کنید و دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید.
نکته:

به جای سینه مرغ می توانید از یک ورق ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ استفاده کنید.
1 عدد

   


نظرات()   

پایگاه بزرگ علم،فناوری و دانلود